Abonnementsbetingelser

Abonnementsbetingelser

Generelle oplysninger

Boligadmin.com er drevet og ejet af Boligstart ApS.

Boligstart ApS
CVR-nr. 36937238
Spidstoftvej 2, 8800 Viborg
kontakt@boligadmin.com
Tlf: 73 70 90 42

Betaling

Der er et oprettelsesgebyr/årligt kontingent på 995,00 kr. + moms for at benytte Boligadmin.com. Der forudbetales altid for 12 måneder.

Du har mulighed som udlejer for at tilkøbe App´en som er et kommunikationsværktøj mellem dig som udlejer og dine lejere, og håndværkere. Dette koster 5,00 kr. + moms pr. lejemål pr. md. Der betales bagud i starten af en ny måned.

For foreninger koster abonnementet 499 kr. pr. md. +moms. Hvis du har 0-50 boliger i din forening. Der forudbetales for 12 måneder. Har du 51-100 boliger koster abonnementet 799 kr. pr.md. + moms. Der forudbetales for 12 måneder.

Har du som udlejer eller forening flere lejemål eller foreninger bedes du kontakte Boligadmin, da der kan indgås en individuel aftale ift. pris og abonnement.

Betalingsmulighederne fremgår under din konto på Boligadmin.com efter du er logget ind. Her kan du opgradere og betale for Boligadmin.com.

Opsigelsesvarsel af abonnement er løbende måned + 30 dage. Du skal selv aktivt afmelde dit abonnement under din konto når du er logget ind.

Betalingsmetoder og kortgebyrer

Du kan betale med VISA, Matestro card og MasterCard. Betaling bliver trukket med det samme på din konto og du vil modtage en faktura under din konto.

Der er ikke yderligere kortgebyr, dette betaler Boligadmin.

Alle priser er ekskl. moms.

Reklamation

I forbindelse med reklamationer omkring produktet kan Boligadmin.com kan kontaktes på kontakt@boligadmin.com eller under fanen ”kontakt”. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. En eventuel reklamation skal gøres gældende indenfor abonnementets løbetid.

Brug af den købte ydelse

Når du har oprettet dig som forening har du 14 dage til at prøve systemet gratis. Vi har lavet nogle videoguides og et startdokument så du nemt kan komme i gang. Har du spørgsmål til systemet, har vi både salgs- og support telefon samt mail og chat, hvor du kan komme i kontakt med os.

Når du har besluttet dig for at bruge Boligadmin.com, som forening, i eller efter din prøvetid, skal du gå ind via din konto og betale et abonnement for brug af boligadmin.com (også kaldet Administration).

Når du er oprettet som udlejer, skal du i forbindelse med oprettelsen tilmelde dit betalingskort, hvorefter oprettelsesgebyr trækkes. Har du spørgsmål til systemet, har vi både salgs- og support telefon samt mail og chat, hvor du kan komme i kontakt med os.

Persondatapolitik

Ved at benytte hjemmesiden www.Boligadmin.com accepterer du, at Boligadmin.com behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Boligadmin.com respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Personlige oplysninger, dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Personoplysninger registreres hos Boligadmin.com og opbevares af lovpligtige årsager i 5 år. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Boligadmin.com har brug for personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Når du registrere dig som udlejer eller forening har vi brug for en række oplysninger for at du kan lade dig registrere, ydermere vil du blive bedt om yderligere oplysninger når/hvis du vælger at benytte vores produkt efter den 14 dags prøvetid.

Boligadmin.com videregiver kun dine oplysninger til betroede samarbejdspartnere med henblik på at leverer varer eller serviceydelser, som du har bestilt. Boligadmin´s ledelse og afdeling har også adgang til oplysningerne.

Den dataansvarlige er Mikael Borved.

Du kan gøre indsigelse mod registreringen af oplysninger ved at kontakte Mikael Borved.

Cookies

Der benyttes ikke personfølsomme cookies. Det betyder at der ikke gemmes personoplysninger, men blot oplysninger som hjælper brugerne med at være logget ind og huske brugeradfærd.

Ansvarsfraskrivelse

Boligadmin.com systemet leveres ”som det fungerer” dette betyder at du i prøvetiden har afprøvet behovet dækker ønskede funktionalitet.

Vi fraskriver os ethvert ansvar i forhold til servernedbrud, virus, utilgængelighed i visse perioder eller andre skadelige komponenter. Vi fraskriver os ethvert økonomisk ansvar i forbindelse med, at der sker et økonomisk tab, hvis en af ovenstående fejl skulle vise sig.

Skulle nogle af ovenstående punkter forekomme, vil vi udbedre fejlene hurtigst muligt.